'Das Signal': de spannende nieuwe Duitse thrillerminiserie op Netflix

KKees van den Berg 3 maart 2024 09:55

De gloednieuwe Duitse miniserie 'Das Signal' is binnenkort te bekijken op Netflix. Een intrigerend thriller verhaal waarin een wetenschapper mysterieus verdwijnt tijdens haar terugvlucht vanuit het internationale ruimtestation, waardoor haar familie achterblijft met een raadsel dat de aarde kan doen schudden.

Spannende nieuwe serie 'Das Signal'

Een gloednieuwe Duitse miniserie genaamd 'Das Signal' maakt zijn debuut op Netflix vanaf volgende week. Deze serie, die vol spanning en intrige zit, is een intrigerend thrillerverhaal dat in Duitsland is geproduceerd. Het verhaal houdt de kijkers ongetwijfeld op het puntje van hun stoel en zal zeker een hit worden onder de Netflix-kijkers.

Mysterieuze verdwijning van Paula

Paula, de hoofdpersoon in de serie, is een wetenschapper die op mysterieuze wijze verdwijnt terwijl ze aan boord is van het internationale ruimtestation. Haar verdwijning laat haar familie in verwarring achter en de gevolgen hiervan kunnen de hele aarde op zijn grondvesten doen schudden. Haar ontdekking in de ruimte zou wel eens wereldschokkend kunnen zijn.

De rol van de wetenschapper Paula wordt vertolkt door niemand minder dan Peri Baumeister. Baumeister is geen onbekende in de televisiewereld; ze heeft naam gemaakt met haar rollen in succesvolle series zoals 'The Last Kingdom' en 'Schlafende Hunde'. Haar sterke acteerprestaties zullen ongetwijfeld bijdragen aan het succes van 'Das Signal'.

Première van 'Das Signal' op 7 maart

De miniserie 'Das Signal' bestaat uit vier afleveringen en zal vanaf 7 maart op Netflix te zien zijn. Dit betekent dat fans van thrillerseries niet lang meer hoeven te wachten om deze spannende nieuwe serie te bekijken. Markeer de datum in je agenda en bereid je voor op een bingewatch-sessie vol spanning en mysterie.

Afbeelding: 'The Signal', TMDB

Meer artikelen