De laatste updates omtrent 'Top Gun 3' met Tom Cruise

RRoos Verhoeven 1 april 2024 15:54

De mogelijkheid van een derde 'Top Gun'-film is onthuld, maar de uiteindelijke beslissing zal afhangen van Tom Cruise. Producent Jerry Bruckheimer bevestigt dat er een verhaal klaarligt, maar de timing zal voornamelijk afhangen van Cruise's drukke agenda.

Bereidheid van Tom Cruise is cruciaal

Het is geen geheim dat de bekende 'Top Gun'-franchise al jaren een geliefd onderdeel is van de filmwereld. In januari werd onthuld dat er plannen waren voor een derde film. Deze film zou echter afhangen van een aantal factoren. Zo moet Tom Cruise bereid zijn om terug te keren en moet het team in staat zijn om weer een reeks spectaculaire luchtstunts te bedenken. Hoewel Cruise's agenda vol zit met projecten zoals de nieuwe 'Mission: Impossible'-film en een titelloze film van Alejandro González Iñárritu, blijft zijn deelname aan een derde 'Top Gun'-film een grote vraag.

Jerry Bruckheimer, de producent achter de succesvolle franchise, heeft recentelijk in een interview aangegeven dat de derde film steeds concreter wordt. Joseph Kosinski, die ook verantwoordelijk was voor 'Top Gun: Maverick', werkt al een tijdje aan het script. Bruckheimer benadrukte echter dat, ongeacht de vorderingen aan het script en de voorbereidingen, alles nog steeds afhangt van de beschikbaarheid van Tom Cruise. Bruckheimer hoopt dat een script dat Cruise aanspreekt hem kan overhalen om deel te nemen, ondanks zijn drukke schema.

Afbeelding: 'Top Gun: Maverick', TMDB

Meer artikelen