De nieuwe sciencefiction-hit '3 Body Problem' verovert Netflix

RRoos Verhoeven 25 maart 2024 13:14

Netflix heeft wederom een potentiële hitserie in handen. De veelbelovende sciencefictionserie '3 Body Problem', van de makers van Game of Thrones, wordt met enthousiasme ontvangen door de kijkers in het openingsweekend.

Een direct hit voor de '3 Body Problem'

De nieuwste serie van de makers van Game of Thrones, '3 Body Problem', blijkt een schot in de roos te zijn voor Netflix. De serie, die tijdens het openende weekend op de streamingdienst werd gelanceerd, werd massaal bekeken en kreeg al snel lovende reacties van de kijkers. Dit belooft veel goeds voor de toekomst van deze fascinerende sciencefictionserie.

'3 Body Problem' duikt diep in het leven van astrofysicus Ye Wenjie. Ze heeft een pijnlijke herinnering aan haar jeugd, toen haar vader bruut werd vermoord tijdens de Chinese Culturele Revolutie. Met haar wetenschappelijke achtergrond wordt ze later gerekruteerd en naar een geheime basis in een afgelegen deel van China gestuurd. Dit vormt het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen die de loop van de mensheid kunnen veranderen.

Eerste contact met buitenaardse beschaving

Volgens uitvoerend producent Alexander Woo is '3 Body Problem' een geschiedenis van de mensheid vanaf het eerste contact met een buitenaardse beschaving tot aan het einde van het universum. Het verhaal draait om een noodlottige beslissing in China in de jaren 60 die zijn weerslag heeft op een groep huidige wetenschappers. Ze worden geconfronteerd met een groot gevaar voor de mensheid, wat de inzet voor deze boeiende serie nog meer verhoogt.

Meer artikelen