Disney bevestigt: X-Men ‘97 is een groot succes

KKees van den Berg 26 maart 2024 12:22

Volgens recente berichten is de geüpdate versie van de populaire X-Men-cartoon uit de jaren '90, X-Men '97, een groot succes op Disney+. De serie heeft in zijn eerste vijf dagen vier miljoen views gekregen, wat het de meest bekeken volledige animatieserie op Disney+ maakt sinds de eerste seizoen van What If...? in 2021.

Vliegende start voor X-Men ’97

X-Men ’97, een vernieuwde versie van de geliefde X-Men-cartoon uit de jaren '90, blijkt een groot succes te zijn op Disney+. De serie heeft in de eerste vijf dagen na de lancering vier miljoen views gekregen. Deze spectaculaire start maakt het tot een van de meest succesvolle series op het platform.

Met deze indrukwekkende cijfers is de eerste aflevering van X-Men ’97 de meest bekeken volledige animatieserie op Disney+ sinds de eerste seizoen van What If...? in 2021. Dit is een duidelijk teken dat de serie goed is ontvangen door de kijkers en dat de interesse in de serie hoog is.

Disney tevreden met prestaties X-Men ’97

Ongeacht de statistieken, is het duidelijk dat Disney tevreden is met de prestaties van X-Men ’97 tot nu toe. Dit belooft veel goeds voor de toekomst van de serie en voor de mogelijkheid van andere vergelijkbare series. Misschien kunnen we ons opmaken voor een revival van Spider-Man ’94?

Afbeelding: 'X-Men '97', TMDB

Meer artikelen