Eerste blik en details van 'Tron: Ares' onthuld door Disney

RRoos Verhoeven 2 maart 2024 09:14

Disney heeft de eerste beelden en details van de langverwachte sciencefictionfilm 'Tron: Ares' vrijgegeven, met Jared Leto in de hoofdrol. De film, het derde deel in de Tron-reeks, introduceert een geavanceerd A.I. programma genaamd Ares.

Mens tegenover A.I. in 'Tron: Ares'

Disney is druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomst van 'Tron: Ares' (2025), het derde deel in de Tron sciencefictionreeks. De film toont de eerste ontmoeting van de mensheid met A.I. wezens, een geavanceerd programma genaamd Ares, dat vanuit de digitale wereld naar de echte wereld wordt gezonden op een gevaarlijke missie. Jared Leto heeft de hoofdrol in deze film.

De opnames van de film zijn in januari begonnen in Vancouver. Naast Jared Leto zijn er rollen weggelegd voor een sterke cast, waaronder Greta Lee, Gillian Anderson, bekend van 'The Fall', Cameron Monaghan, Jodie Turner-Smith en Dahmer-ster Evan Peters.

Releasedatum 'Tron: Ares'

Joachim Rønning, bekend van zijn werk aan 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge' (2017) en 'Maleficent 2' (2019), neemt de regie op zich. Hoewel Disney heeft bevestigd dat 'Tron: Ares' in 2025 zal uitkomen, is er nog geen specifieke releasedatum bekendgemaakt.

Afbeelding: 'TRON: Ares', TMDB

Meer artikelen