Eerste glimp van Coppola's ambitieuze project 'Megalopolis' met Adam Driver onthuld

RRoos Verhoeven 30 april 2024 19:22

Het langverwachte project van Francis Ford Coppola, 'Megalopolis', maakt zich langzaam maar zeker klaar voor haar release in 2025. Het eerste beeld van de film, met Adam Driver in de hoofdrol, is onthuld en voorspelt een ambitieuze futuristische setting.

Debuut van 'Megalopolis' op Cannes Film Festival

De bekende regisseur Francis Ford Coppola heeft eindelijk zijn veelbesproken passieproject 'Megalopolis' afgerond. Deze film, die Coppola de afgelopen decennia zorgvuldig heeft voorbereid en volledig uit eigen zak heeft gefinancierd, maakt zich op voor een wereldpremière op het internationale filmfestival van Cannes. Met een budget van meer dan 120 miljoen dollar belooft het project ongetwijfeld een visueel spektakel te worden.

Intrigerend plot en sterrencast in 'Megalopolis'

De film 'Megalopolis' speelt zich af in een futuristische wereld en draait om persoonlijke, politieke en romantische conflicten die ontstaan tijdens de poging een Amerikaanse utopie op te bouwen. Het intrigerende plot wordt verder verrijkt door elementen uit de speculatieve voorspellingen van H.G. Wells, oude Romeinse complotten en de gevolgen van 9/11. De cast bestaat uit grote namen zoals Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Giancarlo Esposito, Talia Shire en Jason Schwartzman.

Op de afbeelding zien we Adam Driver in de rol van een idealistische architect die van plan is een stad te herbouwen. Ook Nathalie Emmanuel, die de dochter van een corrupte burgemeester speelt, is op de foto te zien. Dit eerste beeld zet de toon voor wat ongetwijfeld een meeslepende film zal worden.

Bekijk de afbeelding via Vanity Fair: https://www.vanityfair.com/hollywood/story/megalopolis-francis-ford-coppola-first-look-exclusive

Meer artikelen