Eerste teasertrailer van 'Beetlejuice Beetlejuice' met Michael Keaton onthuld

DDavid Meijer 23 maart 2024 09:29

De langverwachte eerste teasertrailer van 'Beetlejuice Beetlejuice', geregisseerd door Tim Burton en met Michael Keaton in de hoofdrol, is eindelijk uitgebracht. Het belooft een spannende opvolger te worden van de originele film 'Beetlejuice' uit 1988.

Keaton en Burton herenigen voor 'Beetlejuice Beetlejuice'

Na 36 jaar keert Michael Keaton terug naar het grote scherm als Beetlejuice in de langverwachte vervolgfilm 'Beetlejuice Beetlejuice', ook wel bekend als Beetlejuice 2. De regie is opnieuw in handen van de bekende filmmaker Tim Burton, die ook de originele film uit 1988 dirigeerde.

'The Juice is loose' in eerste teasertrailer

De eerste teasertrailer van de film toont Beetlejuice, gespeeld door Michael Keaton, die opstaat uit zijn modelstad in de zolder. Tegenover een geschokte Lydia, gespeeld door Winona Ryder, spreekt hij de woorden: "The Juice is loose", wat de fans alvast enthousiast maakt voor de film.

Sterrencast voor 'Beetlejuice Beetlejuice'

Naast Michael Keaton en Winona Ryder, die beide in de originele film te zien waren, is de cast van 'Beetlejuice Beetlejuice' ook gevuld met nieuwe gezichten. Jenna Ortega, Justin Theroux, Arthur Conti, Monica Bellucci en Willem Dafoe zullen ook te zien zijn in de film.

De release van 'Beetlejuice Beetlejuice' staat gepland voor 5 september.

Afbeelding: 'Beetlejuice Beetlejuice', TMDB

Meer artikelen