Eerste trailer 'Arthur the King' onthult bijzondere band tussen Mark Wahlberg en straathond

KKees van den Berg 16 november 2023 15:19

Mark Wahlberg keert terug naar het grote scherm met 'Arthur the King', een uniek avontuur over de vriendschap tussen een sportman en een straathond. De eerste trailer van deze ontroerende film is nu te zien.

Een onverbrekelijke band tussen man en hond

In deze avontuurlijke film zien we hoe Michael Light, gespeeld door Mark Wahlberg, wanhopig zoekt naar een kans om te winnen. Hij weet een sponsor te strikken die hem en een team atleten steunt in hun deelname aan het wereldkampioenschap Adventure Racing in de Dominicaanse Republiek. Tijdens deze zware race ontstaat er een hechte band tussen Michael en een straathond genaamd Arthur. Deze vriendschap verandert hun kijk op overwinning, loyaliteit en vriendschap.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wjDJNEPghNY

Van boek naar bioscoop

'Arthur the King' is niet zomaar een verzonnen verhaal. De inspiratie voor deze film komt van het boek 'Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home', geschreven door Mikael Lindnord. Het avontuurlijke verhaal is naar het witte doek gebracht door regisseur Simon Cellan Jones, bekend van 'Klondike' en de aankomende actiekomedie 'The Family Plan', waarin Wahlberg ook de hoofdrol speelt.

Het wachten is bijna voorbij! 'Arthur the King' komt binnenkort in de bioscoop. Helaas is er nog geen specifieke releasedatum bekend. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan een account aan op onze website, voeg 'Arthur the King' toe aan je watchlist, en we houden je automatisch op de hoogte van de releasedatum.

Afbeelding: 'Arthur the King', TMDb

Meer artikelen