Eerste trailer van Netflix's Rebel Moon: A Child of Fire met Michiel Huisman onthuld

KKees van den Berg 16 november 2023 17:01

De eerste trailer van de tweedelige Netflix sciencefictionfilm 'Rebel Moon: A Child of Fire', met Michiel Huisman in de hoofdrol, is uitgebracht. De film, die in december uitkomt, belooft een spannend avontuur in een bedreigde kolonie aan de rand van de Melkweg.

Het verhaal achter 'Rebel Moon: A Child of Fire'

De nieuwe Netflix-film 'Rebel Moon: A Child of Fire' belooft een intrigerend ruimteavontuur te zijn. De film vertelt het verhaal van een kolonie aan de rand van de Melkweg die wordt bedreigd door de tirannieke regent Balisarius. Onder de castleden vinden we de Nederlandse acteur Michiel Huisman, die een van de hoofdrollen op zich neemt.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2_RCorOI0aA

Kora: De hoop van een bedreigde gemeenschap

Hoofdpersonage Kora beleeft na een onverwachte noodlanding op een maan een nieuw leven bij een rustige boerengemeenschap. Echter, de vrede wordt verstoord wanneer de wrede heerser Balisarius en zijn handlanger, admiraal Noble, ontdekken dat de boeren hun gewassen hebben verkocht aan rebellen. Kora vormt al snel hun enige kans om te overleven.

De strijd om Veldt en de vorming van een eenheid

Kora, vergezeld door Gunnar, een vreedzame boer die weinig weet van oorlog, gaan op een missie om strijders te vinden die bereid zijn hun leven te riskeren om de mensen van Veldt te beschermen. Het verzamelen van een kleine groep krijgers brengt echter zijn eigen uitdagingen met zich mee. Ze moeten leren om elkaar te vertrouwen en samen te strijden, voordat de legers van de Mother World hen komen vernietigen.

De film 'Rebel Moon: A Child of Fire' heeft een sterrencast met onder andere Michiel Huisman, Ray Fisher, Charlie Hunnam, Stuart Martin, Djimon Hounsou en zelfs Anthony Hopkins, die de stem van 'Jimmy' inspreekt. Fans kunnen uitkijken naar de release van de film in twee delen op Netflix. Het eerste deel, 'A Child of Fire', is vanaf 22 december te zien, terwijl het tweede deel, 'The Scargiver', gepland staat voor 19 april 2024.

Afbeelding: 'Rebel Moon', TMDb

Meer artikelen