Eerste trailer van nieuw seizoen 'Doctor Who' onthuld

RRoos Verhoeven 25 maart 2024 15:37

Disney+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen van 'Doctor Who', met Ncuti Gatwa in de rol van de vijftiende Time Lord. Het seizoen gaat in mei in première en belooft een mix van avonturen door tijd en ruimte, van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomsten.

Nieuwe seizoen 'Doctor Who' in mei op Disney+

Disney heeft ons een glimp gegeven van wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen van 'Doctor Who'. In de trailer zien we Ncuti Gatwa, bekend van zijn rol in 'Sex Education', als de vijftiende incarnatie van het iconische personage, de Time Lord. Het nieuwe seizoen belooft weer bol te staan van avontuur en spanning en zal in mei exclusief in première gaan op Disney+.

De nieuwe trailer geeft ons een voorproefje van de ongelofelijke avonturen die de vijftiende Doctor en zijn compagnon Ruby wachten. Ze reizen door tijd en ruimte, van het dansen in het Victoriaanse tijdperk tot het bestrijden van buitenaardse wezens in een toekomst die door oorlog is verscheurd. Of het nu dinosauriërs zijn of buitenaardse wezens, het lijkt erop dat dit seizoen van 'Doctor Who' vol zit met actie en opwinding.

Ncuti Gatwa volgt Jodie Whittaker op als 'the Doctor'

Ncuti Gatwa zal in het nieuwe seizoen van 'Doctor Who' de rol van 'the Doctor' op zich nemen, een rol die eerder door Jodie Whittaker werd gespeeld. Gatwa is geen onbekende in de acteerwereld; hij heeft eerder succes geboekt met zijn rol in de populaire Netflix-serie 'Sex Education'. In een verklaring op de officiële 'Doctor Who'-website liet de acteur weten dat hij zich zeer vereerd voelt om deze iconische rol te mogen vertolken.

Meer artikelen