'Expend4bles' is sinds kort te zien op Netflix maar krijgt negatieve reacties

RRoos Verhoeven 31 maart 2024 17:23

Netflix heeft recentelijk 'Expend4bles' aan hun aanbod toegevoegd, een actiefilm met Sylvester Stallone. Maar volgens kijkers hadden ze dat beter niet kunnen doen: de film wordt gezien als de slechtste actiefilm van de afgelopen vijftien jaar.

Negatieve reacties op 'Expend4bles'

Netflix staat bekend om het aankopen van rechten voor populaire films, en deze week hebben ze 'Expend4bles' aan hun aanbod toegevoegd. Deze actiefilm met Sylvester Stallone had volgens velen echter niet gekocht hoeven te worden. De reacties liegen er niet om: volgens velen is dit de slechtste actiefilm van de afgelopen vijftien jaar.

https://twitter.com/boyand1/status/1718741783281094810

Verhaallijn van 'Expend4bles'

De plot van 'Expend4bles' lijkt op het eerste gezicht misschien spannend. Barney Ross, Lee Christmas en andere leden van The Expendables worden in de film opgeroepen om te voorkomen dat terroristen kernwapens stelen van een vrachtschip. Deze daad zou potentieel een Derde Wereldoorlog kunnen veroorzaken. Ondanks dit dramatische plot, weet de film de kijkers niet te overtuigen.

The Expendables, een team bestaande uit hoogopgeleide professionals die gewapend zijn met alle denkbare wapens, vormen in 'Expend4bles' de laatste verdedigingslinie van de wereld. Zij worden ingeschakeld wanneer alle andere opties falen. Ondanks deze stoere opzet en spannende actiescènes, blijken de kijkers dus niet onder de indruk.

Afbeelding: 'Expend4bles', TMDB

Meer artikelen