Halina Reijns erotische thriller 'Babygirl' met Nicole Kidman is klaar voor postproductie

RRoos Verhoeven 3 maart 2024 17:49

De opnames van Halina Reijns nieuwste erotische thriller 'Babygirl', met Hollywoodster Nicole Kidman in de hoofdrol, zijn afgerond. De film, die eind 2023 begon te draaien, wordt nu voorbereid voor postproductie.

Halina Reijn strikt Nicole Kidman voor 'Babygirl'

Halina Reijn, bekend als een van de grootste filmmakers van Nederland, is erin geslaagd om Nicole Kidman, een van Hollywood's grootste sterren, te strikken voor haar nieuwste project. De film, getiteld 'Babygirl', ging eind 2023 in productie en is nu klaar voor de postproductiefase. De snelle afronding van de filmopnames belooft een vlot verloop van de rest van het productieproces.

'Babygirl': een verboden affaire en een sterrencast

'Babygirl' vertelt het verhaal van een krachtige CEO, gespeeld door Nicole Kidman, die een affaire begint met haar veel jongere stagiair, vertolkt door Harris Dickinson. Antonia Banderas, Jean Reno en Sophie Wilde vullen de andere belangrijke rollen in. De film markeert de tweede samenwerking tussen Reijn en het productie- en distributiebedrijf A24, na hun succesvolle samenwerking aan 'Bodies Bodies Bodies' in 2022.

https://twitter.com/nypost/status/1763306801519362435

Reijn solo schrijfster en sterke bijrollen in 'Babygirl'

In 'Babygirl' speelt Antonia Banderas de rol van de man van Kidman's personage, terwijl Sophie Wilde haar assistente speelt en Jean Reno een grote concurrent van de CEO vertolkt. Halina Reijn, die internationale bekendheid verwierf met haar rol in 'Zwartboek' in 2006, heeft 'Babygirl' volledig zelf geschreven. Dit is een belangrijke stap voor de filmmaker, aangezien ze eerder samen met Esther Gerritsen aan 'Instinct' werkte en met Sarah DeLappe aan het script van 'Bodies Bodies Bodies'.

Hoewel de opnames van 'Babygirl' zijn afgerond, is er nog geen releasedatum bekend. Fans en filmkenners zijn begrijpelijkerwijs benieuwd naar de releasedatum en kunnen niet wachten om te zien wat Reijn en haar sterrencast voor ons in petto hebben. Houd onze site in de gaten voor updates over deze veelbelovende film.

Meer artikelen