'Homeland'-ster Claire Danes te zien in nieuwe Netflix-serie 'The Beast in Me'

DDavid Meijer 5 april 2024 12:43

Seriemaker Howard Gordon, bekend van de hits 'Homeland' en '24', komt met een spannende nieuwe Netflix-serie: 'The Beast in Me'. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan 'Homeland'-ster Claire Danes, die in de huid kruipt van de teruggetrokken schrijfster Aggie Wiggs.

Nieuwe serie van 'Homeland'-maker

De succesvolle seriemaker Howard Gordon, die ons eerder Homeland en 24 bracht, is nu met een geheel nieuw project bezig. Hij is de drijvende kracht achter een gloednieuwe Netflix-serie getiteld 'The Beast in Me'. En er is nog meer goed nieuws voor de fans: Claire Danes, die we allemaal kennen als de onvergetelijke Carrie Mathison uit Homeland, zal de hoofdrol vertolken in deze serie. Dit markeert een spannende reünie voor de maker en de actrice.

'The Beast in Me' vertelt het verhaal van Aggie Wiggs, een gerespecteerde schrijfster die zich na de tragische dood van haar zoontje uit het openbare leven terugtrekt. Haar leven neemt echter een vreemde wending wanneer haar nieuwe buurman Nile Sheldon blijkt te zijn, een beruchte vastgoedmagnaat die ooit de hoofdverdachte was in de verdwijning van zijn vrouw. Deze onwaarschijnlijke ontmoeting zet een reeks gebeurtenissen in gang die Wiggs dwingt om de waarheid op te zoeken, maar dit kan wel eens gevaarlijk zijn.

Releasedatum 'The Beast in Me'

Hoewel men ongetwijfeld gretig uitkijken naar deze nieuwe serie, is er nog steeds geen officieel nieuws over wanneer 'The Beast in Me' op Netflix zal verschijnen. De productie is nog in de vroege stadia en het is nog niet bekend wanneer de opnames beginnen. Voor updates over de releasedatum kunnen fans zich aanmelden op onze website en 'The Beast in Me' aan hun watchlist toevoegen.

Meer artikelen