'Homeland'-team herenigt zich voor nieuwe Netflix-mysterieserie 'The Beast in Me'

KKees van den Berg 2 april 2024 11:09

Na vier jaar uit elkaar te zijn geweest, komt het team achter de hitserie 'Homeland' weer bij elkaar. Actrice Claire Danes en ontwikkelaar Howard Gordon werken samen aan een nieuwe Netflix-serie, 'The Beast in Me'.

Nieuwe Netflix-serie van Homeland-makers

Howard Gordon, de bedenker van de immens populaire Netflix-serie 'Homeland', gaat opnieuw samenwerken met actrice Claire Danes. Ze bundelen hun krachten voor een mysterieuze nieuwe serie op Netflix, genaamd 'The Beast in Me'. In deze serie raakt het personage van Danes, Aggie Wiggs, verstrikt in een moordzaak. De samenwerking belooft spannende televisie voor de kijkers.

'The Beast in Me' is afkomstig van de pen van de Amerikaanse schrijver Gabe Rotter, wie je ook zou kunnen kennen van zijn bijdragen aan de populaire serie 'The X-Files'. Howard Gordon, die naast 'Homeland' ook betrokken was bij series als '24' en 'Accused', heeft samengewerkt met Rotter voor deze aankomende serie. Het is een veelbelovende combinatie van bewezen talenten.

Claire Danes in de rol van een intrigerende schrijfster

Claire Danes, bekend van haar rol in 'Homeland', speelt in 'The Beast in Me' de rol van Aggie Wiggs, een vrouw die een teruggetrokken leven leidt na de dood van haar zoontje. Haar leven verandert echter drastisch wanneer haar nieuwe buurman Nile Sheldon, een beruchte vastgoedmagnaat die ooit de hoofdverdachte was in de vermissing van zijn vrouw, naast haar komt wonen. Dit mysterieuze personage geeft Aggie nieuwe inspiratie om te schrijven en leidt haar op een obsessieve zoektocht naar de waarheid.

Releasedatum 'The beast in Me' op Netflix

Het blijft nog even gissen wanneer 'The Beast in Me' zal verschijnen. De release datum is voor nu nog onbekend. Maar zodra er meer bekend wordt over de verschijningsdatum, zullen we dat natuurlijk direct melden. Tot die tijd kunnen fans van Claire Danes en Howard Gordon in spanning afwachten.

Meer artikelen