Huiveringwekkende haaien verstoren bruiloft in 'Something in the Water'

RRoos Verhoeven 1 maart 2024 16:12

De bloedstollende haaienfilm 'Something in the Water' gaat binnenkort in première. De film, waarin een bruiloft in het Caribisch gebied verandert in een strijd op leven en dood, wordt gekenmerkt door een volledig vrouwelijke cast en crew.

Aankomende release en beschikbare trailer

De langverwachte haaienfilm 'Something in the Water' is eindelijk klaar om het publiek in zijn greep te krijgen. De trailer van deze huiveringwekkende film is nu beschikbaar voor kijkers om zich voor te bereiden op een bloedstollend avontuur.

Bruiloft draait uit op nachtmerrie

Het verhaal van de film draait om een groep vriendinnen die een bruiloft op een Caribisch eiland bijwonen. Een idyllische boottocht verandert echter in een nachtmerrie als ze aangevallen worden door bloeddorstige haaien, wat leidt tot een strijd op leven en dood.

'Something in the Water' is niet zomaar een haaienfilm. De regie is in handen van Hayley Easton Street, die van VFX-artiest naar regisseur is overgestapt. Daarnaast bestaat het volledige productieteam en de cast uit vrouwen, waardoor de film een krachtig statement maakt over de rol van vrouwen in de filmindustrie.

Première 'Something in the Water'

Liefhebbers van haaienfilms kunnen vanaf 30 mei in nederland terecht in de bioscoop voor 'Something in the Water'.

Afbeelding: 'Something in the Water', TMDB

Meer artikelen