Inside Out 2 presenteert nieuwe emoties en onthult releasedatum in nieuwste trailer

KKees van den Berg 10 maart 2024 15:29

Disney heeft nieuwe beelden en de releasedatum van de langverwachte Inside Out 2 onthuld. We zien nieuwe emoties en maken kennis met de stemmen achter de karakters. Het verhaal gaat verder in het hoofdkantoor van Riley's brein, dat een grote transformatie ondergaat.

Veranderingen in Riley's brein

In Inside Out 2 worden we wederom meegenomen naar de complexe wereld van Riley's brein. Deze keer echter, worden we getrakteerd op een grote verrassing: het hoofdkantoor wordt gesloopt om plaats te maken voor iets volledig onverwachts - nieuwe emoties! Dit zorgt voor de nodige consternatie bij de 'oude garde' van emoties: Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust. Ze moeten omgaan met de plotselinge verschijning van Anxiety, maar zij lijkt niet de enige nieuwe emotie te zijn.

Disney heeft een indrukwekkende cast verzameld voor Inside Out 2. Van de castleden van Stranger Things tot The Bear, verscheidene bekende namen voegen zich toe aan het unieke stemmenensemble. Zo zal Maya Hawke de stem van Anxiety vertolken, terwijl Ayo Edebiri haar stem leent aan de altijd jaloerse Envy. Daarnaast zullen we Adèle Exarchopoulos horen als de onverschillige Ennui en Paul Walter Hauser als de vaak verlegen Embarrassment. Deze nieuwe emoties bieden een frisse dynamiek en extra diepgang aan het verhaal.

Releasedatum Inside Out 2 bekend

Na lang wachten is eindelijk de releasedatum van Inside Out 2 bekendgemaakt. Filmliefhebbers kunnen 17 juli omcirkelen, want dan zal de film in de bioscoop te zien zijn. Dit belooft een zomer te worden vol met nieuwe avonturen van Riley en haar emoties.

Meer artikelen