Michael Keaton in gelekte foto van 'Beetlejuice 2'

KKees van den Berg 17 november 2023 11:02

Een gelekte foto van Tim Burton's Beetlejuice 2 geeft ons de eerste blik op Michael Keaton, die opnieuw de rol van The Ghost with the Most op zich neemt. De foto is afkomstig van een setmonitor en toont Keaton als Betelgeuse, iemand die iemand in de nek injecteert met een waarheidsserum.

Eerste blik op Keaton in Beetlejuice 2

Het internet is in de ban van de gelekte foto van Beetlejuice 2, waar we Michael Keaton opnieuw zien als The Ghost with the Most. De foto lijkt te zijn bijgesneden uit een shot genomen van een monitor op de set. Het geeft ons een eerste glimp van de langverwachte film waarin Keaton zijn rol als Betelgeuse opnieuw opneemt.

Bekijk hier de gelekte foto: https://twitter.com/patrickadney11/status/1724844377804018163

Betelgeuse en het mysterieuze waarheidsserum

In de gelekte foto zien we Betelgeuse, gespeeld door Michael Keaton, iemand met een waarheidsserum in de nek injecteren. Er wordt gespeculeerd dat het personage dat deze behandeling ondergaat, gespeeld wordt door Justin Theroux. Hoewel dit nog niet bevestigd is, voegt het zeker een element van mysterie en spanning toe aan de verwachtingen voor de film.

Sterrencast in Beetlejuice 2

Beetlejuice 2 belooft een sterrencast te hebben met naast Michael Keaton ook Winona Ryder, die terugkeert als Lydia Deetz. Jenna Ortega neemt de rol van haar dochter op zich, terwijl Catherine O'Hara de rol van Delia Deetz herneemt. Monica Bellucci gaat de rol van Beetlejuice's vrouw in het verhaal spelen. Met deze getalenteerde cast lijkt Beetlejuice 2 zeker een film om naar uit te kijken.

Het langverwachte vervolg op Beetlejuice is gepland om in de bioscopen te verschijnen op 6 september 2024. Met de gelekte foto en de sterke cast, zitten fans over de hele wereld ongetwijfeld al op het puntje van hun stoel om te zien wat deze nieuwe film te bieden heeft.

Afbeelding: 'Beetlejuice', TMDb

Meer artikelen