Misdaadserie 'Psych': Alle seizoenen nu beschikbaar op Netflix

DDavid Meijer 1 mei 2024 19:55

Verrassing voor Netflix-abonnees: de populaire misdaadserie Psych is nu in zijn geheel te zien op de streamingdienst. Alle acht seizoenen, met in totaal 123 afleveringen, zijn toegevoegd aan het Netflix-aanbod.

Psych nu volledig te streamen op Netflix

Netflix heeft een leuke verrassing voor haar abonnees. De enorm populaire misdaadserie Psych, die liep van 2006 tot 2014, is nu volledig te streamen. Met maar liefst 123 afleveringen kunnen fans naar hartenlust binge-watchen. Dus, is je kijklijst al klaar voor deze toevoeging?

Het verhaal van Shawn en Gus

De serie draait om Shawn Spencer, gespeeld door James Roday, die beweert helderziend te zijn om zichzelf uit de problemen te helpen. Hij betrekt zijn beste vriend Burton 'Gus' Guster, gespeeld door Dulé Hill, in een ontvoeringszaak die hij succesvol oplost. Dit is het begin van hun avontuur waarin ze misdaden voor de politie van Santa Barbara gaan oplossen.

Van TV-serie naar films: het succes van Psych

James Roday Rodriguez, bekend van The Dukes of Hazzard en A Million Little Things, speelt de rol van Shawn. Dulé Hill, bekend van o.a. The West Wing, Suits en Ballers, speelt zijn beste vriend Gus. Na acht seizoenen vol misdaadoplossend plezier, werd de serie voortgezet in de vorm van drie films: Psych: The Movie, Psych 2: Lassie Come Home en Psych 3: This Is Gus.

Alle acht seizoenen van Psych zijn nu beschikbaar op Netflix. Perfect dus voor een lange binge-watch sessie tijdens het weekend of als je vakantie hebt, nu al, doordeweeks.

Afbeelding: 'Psych', TMDB

Meer artikelen