Nieuwe Netflix docuserie 'American Conspiracy: The Octopus Murders' zet kijkers aan het denken

DDavid Meijer 2 maart 2024 10:40

Netflix scoort hoog met hun nieuwe docuserie 'American Conspiracy: The Octopus Murders'. De serie, die een politiek schandaal onderzoekt, heeft veel indruk gemaakt op de kijkers en laat velen van hen de overheid in vraag stellen.

Een schokkende docuserie zet kijkers aan het denken

Netflix heeft weer een hit te pakken met hun meest recente docuserie, 'American Conspiracy: The Octopus Murders'. Deze serie, die een politieke samenzwering onderzoekt, maakt veel indruk op de kijkers. De reacties op sociale media zijn voornamelijk positief, hoewel de serie ook een gevoel van argwaan achterlaat bij de abonnees. De vraag blijft: hoe kon dit gebeuren?

Het mysterie rond de dood van Danny Casolaro

Het centrale figuur in deze serie is journalist Danny Casolaro die dood werd aangetroffen in zijn hotelbad. Aanvankelijk werd er gedacht dat het om een zelfmoord ging. Echter, familie en vrienden vermoeden dat het om een moord gaat. Casolaro was namelijk bezig met het onderzoeken van 'The Octopus', een vermeende geheime organisatie gelinkt aan enkele van de grootste politieke schandalen van de 20e eeuw.

https://twitter.com/yamilpr23/status/1763517050868150579

https://twitter.com/snobtommy/status/1763464272233807897

https://twitter.com/Raventhegreat25/status/1763513502801563754

Onderzoeker Christian Hansen speelt een cruciale rol in deze serie. Jaren na de dood van Danny Casolaro, duikt hij in het mysterie en probeert hij de waarheid achter Casolaro's dood te onthullen. De zoektocht van Hansen brengt steeds meer details aan het licht en voegt nieuwe lagen toe aan dit reeds gecompliceerde verhaal.

Afbeelding: 'American Conspiracy: The Octopus Murders', TMDB

Meer artikelen