Nieuwe thrillerserie 'Ripley' nu te streamen op Netflix

RRoos Verhoeven 4 april 2024 18:02

De nieuwe thrillerserie 'Ripley', gebaseerd op de bestseller van Patricia Highsmith, is nu beschikbaar op Netflix. De serie volgt de complexe en bedrieglijke levensweg van de sluwe meesteroplichter Tom Ripley.

Nieuwe thrillerserie 'Ripley' op Netflix

Netflix heeft een nieuwe thrillerserie toegevoegd aan zijn assortiment, genaamd 'Ripley'. Deze serie is gebaseerd op de bestseller 'Tom Ripley' van Patricia Highsmith, die bekend staat om haar meeslepende thrillers. Vanaf vandaag kun je alle afleveringen van deze aangrijpende serie bekijken op de populaire streamingdienst.

De sluwe capriolen van Tom Ripley

'Tom Ripley' speelt zich af in het New York van de jaren 60 en volgt het verhaal van een sluwe oplichter. Een rijke man huurt Ripley in om naar Italië te reizen en zijn zwervende zoon te overtuigen om naar huis terug te keren. De acceptatie van deze opdracht door Tom markeert het begin van een complex leven vol bedrog, fraude en moord.

De ervaren Steven Zaillian, die ook verantwoordelijk was voor 'The Girl with the Dragon Tattoo' en 'The Irishman', heeft alle acht afleveringen van 'Ripley' geregisseerd en geschreven. Zijn ervaring draagt bij aan de complexiteit en diepgang van de serie, waardoor deze een absolute must-watch is voor liefhebbers van het thriller genre.

Andrew Scott, bij het publiek geliefd als Moriarty uit 'Sherlock', levert een indrukwekkende acteerprestatie in 'Ripley'. Samen met Dakota Fanning, bekend van 'Brimstone', en Johnny Flynn uit 'Operation Mincemeat', vormt hij de sterrencast van deze veelbelovende serie.

'Ripley' nu beschikbaar op Netflix

'Ripley' is nu beschikbaar voor alle Netflix-abonnees. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op de pagina 'Nieuw op Netflix'. Mis deze spannende thrillerserie niet en duik in de complexe wereld van meesteroplichter Tom Ripley.

Meer artikelen