Oscarwinnende film '1917': Een absolute must-see op Netflix

RRoos Verhoeven 1 april 2024 14:46

De oorlogsfilm '1917' van regisseur Sam Mendes, bekroond met maar liefst drie Oscars, is een onmisbare film op Netflix. De film, die lijkt te bestaan uit één continue opname, krijgt veel waardering van het publiek.

Oscarwinnende oorlogsfilm '1917'

Met drie gewonnen Oscars is de oorlogsfilm '1917' een niet te missen film op Netflix. Regisseur Sam Mendes heeft de film zo weten te filmen dat het lijkt alsof het bestaat uit één enkele take. Dit is een aspect dat veel waardering krijgt van kijkers.

https://twitter.com/VanEmmerickKris/status/1696240268494737919

Tijdens het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog worden we meegenomen in het verhaal van twee jonge Britse soldaten, Schofield en Blake. Ze krijgen een missie toebedeeld die op het eerste gezicht onmogelijk lijkt. Deze missie speelt een centrale rol in de film.

De levensgevaarlijke missie in '1917'

In de film worden de soldaten Blake en Schofield opgeroepen door de generaal. Ze moeten een belangrijke boodschap overbrengen naar kolonel MacKenzie van het Tweede Devonshire Bataljon. Zijn telefoonverbinding is afgesneden door de vijand, dus de twee soldaten moeten vijandelijk terrein doorkruisen om een dodelijke aanval op honderden soldaten te voorkomen.

Meer artikelen