'Outlander'-ster schittert in bekritiseerde maar geliefde Netflix-actiefilm 'SAS: Rise of the Black Swan'

KKees van den Berg 2 maart 2024 15:12

De actiefilm SAS: Rise of the Black Swan, ook bekend als SAS: Red Notice, wordt misschien bekritiseerd door critici, maar Netflix-abonnees zijn er dol op. Met Outlander-ster Sam Heughan in de hoofdrol, wordt de film door velen als 'fantastisch' bestempeld.

Fans prijzen Netflix-actiefilm aan

Hoewel SAS: Rise of the Black Swan gemengde recensies van critici heeft ontvangen, zijn Netflix-abonnees duidelijk fan. Ze prijzen de film aan als 'fantastisch' en genieten van de sterke acteerprestaties van Outlander-ster Sam Heughan. Heb jij deze actierijke film al bekeken op de streamingdienst?

Een groep zwaar getrainde criminelen onder leiding van Laszlo Antonov maakt de gedurfde keuze om de Eurostar-trein te kapen terwijl deze zich diep onder het Engelse Kanaal bevindt. Deze spannende setting vormt het perfecte decor voor de hoge inzet en de onvermijdelijke confrontaties die volgen.

https://twitter.com/Docentohkrentje/status/1371756178435416070

Heughan's personage is redder in nood

Outlander-ster Sam Heughan neemt de rol van speciaal agent Tom Buckingham op zich, die zich midden in de chaos bevindt. Zijn personage is ongewapend en afgesneden van zijn terreurbestrijdingsteam wanneer de trein wordt gekaapt. Ondanks deze uitdagingen, is Tom de enige hoop die de gijzelaars hebben om levend uit de verschrikkelijke situatie te komen.

Meer artikelen