'Pandore': Nieuwe Belgische thrillerserie binnenkort bij ons te zien

RRoos Verhoeven 9 maart 2024 12:37

Spanning en sensatie: de Belgische thrillerserie 'Pandore' komt naar Nederland. Deze veelbelovende serie, vol intriges en corruptie, heeft de NPO weten te bemachtigen. Vanaf april kunnen we genieten van deze serie, waarin de Brusselse actrice Anne Coesens een hoofdrol speelt.

NPO bemachtigt rechten 'Pandore'

Nederlandse fans van Belgische series kunnen hun hart ophalen: de politieke thrillerserie 'Pandore' komt naar de Nederlandse televisie. De NPO heeft succesvol de rechten van de serie op de kop weten te tikken. Hiermee breidt de omroep zijn aanbod aan buitenlandse series verder uit. Een uitstekende toevoeging voor iedereen die houdt van spanning, politiek en mysterie.

Intriges en corruptie in 'Pandore'

In 'Pandore' ontdekt rechter Claire Delval, vertolkt door Anne Coesens, dat haar vader Simon Delval betrokken is bij een corruptiezaak die zij al jaren onderzoekt. Wanneer haar vader gedwongen wordt ontslag te nemen, ontstaat er een machtsvacuüm in de Franstalige Liberale Partij, dat Mark Van Dyck, een discrete maar ambitieuze politicus, hoopt op te vullen.

De Brusselse actrice Anne Coesens is niet alleen de bedenker van de serie, maar speelt ook de hoofdrol. Naast haar zijn er ook hoofdrollen voor onder andere The Crown-acteur Yoann Blanc, Peter Van den Begin, Myriem Akheddiou en Noureddine Farihi. Een sterke cast die de serie tot een succes kan maken.

'Pandore' binnenkort te zien op NPO 3 en NPO Start

Vanaf 11 april kunnen we wekelijks genieten van twee nieuwe afleveringen van 'Pandore' op NPO 3. Maar mocht je liever binge-watchen, dan is de serie ook te streamen via NPO Start.

Meer artikelen