Pixar's eerste lange streamingserie voor Disney+ 'Win or Lose' uitgesteld tot 2024

RRoos Verhoeven 16 november 2023 09:32

Pixar's eerste lange originele streaming serie, 'Win or Lose', die oorspronkelijk gepland stond voor december, is uitgesteld tot 2024. Dit werd bevestigd toen deze niet op de Disney+-lijst voor december verscheen.

Uitstel van 'Win or Lose' tot 2024

De langverwachte eerste lange originele streaming serie van Pixar, 'Win or Lose', die aanvankelijk gepland stond om in december te debuteren, is nu uitgesteld tot 2024. De verschuiving van de première datum kwam aan het licht toen de serie niet verscheen in de onlangs vrijgegeven lijst van Disney+ voor december. Dit bevestigde de aanhoudende geruchten over een mogelijke vertraging van de serie tot volgend jaar.

'Win or Lose': de Pickles op weg naar kampioenschap

'Win or Lose' is een creatie van Carrie Hobson en Michael Yates. De serie draait om een co-ed-softbalteam van de middelbare school, de Pickles, en de gebeurtenissen die leiden naar hun grote kampioenswedstrijd. Het unieke aan de serie is dat elke aflevering zich richt op een andere speler of ouder, waardoor de kijker een kijkje krijgt in hun perceptie van de wereld. Het zorgt voor een divers en boeiend narratief.

De bekendmaking van 'Win or Lose'

'Win or Lose' werd voor het eerst aangekondigd tijdens Disney's Investor Day evenement eind 2020. Tijdens de D23 Expo in Anaheim, Californië, vorig jaar, werd het nieuws van Forte's betrokkenheid onthuld en werd er een teaser trailer vertoond. Eerder dit jaar maakte Pixar indruk op het Annecy International Animation Film Festival door een volledige aflevering van 'Win or Lose', getiteld 'Vanessa: The Cool Mom', te tonen. De aflevering maakte grote indruk op het aanwezige publiek.

Er wordt gespeculeerd dat 'Win or Lose' mogelijk een voorjaarsslot zal innemen dat recent is vrijgekomen door 'Elio'. Deze geanimeerde film was oorspronkelijk bedoeld als de volgende release van de studio, maar is recentelijk uitgesteld tot 13 juni 2025. Nu is het volgende project van de studio 'Inside Out 2', dat gepland staat voor release op 14 juni 2024.

Afbeelding: 'Win or Lose', TMDb

Meer artikelen