Plottwist in Spaanse Netflix-thriller 'Los Renglones Torcidos de Dios' laat kijkers sprakeloos

KKees van den Berg 27 maart 2024 11:46

De Spaanse film 'Los Renglones Torcidos de Dios', oftewel 'God's Crooked Lines', is een hit op Netflix dankzij een schokkende plottwist. Kijkers zijn onder de indruk: 'Mijn hoofd is helemaal ondersteboven door deze film,' klinkt het op sociale media.

Schokkende plottwist verovert Netflix

De Spaanse thriller 'Los Renglones Torcidos de Dios', in het Engels bekend als 'God's Crooked Lines', houdt kijkers in zijn greep met een onverwachte plottwist. Deze onverwachte wendingen zorgen ervoor dat de film een spannende rollercoaster wordt, en hebben het zelfs tot een hit op Netflix gemaakt. Kijkers delen hun verbazing op sociale media, met opmerkingen als: 'Mijn hoofd is helemaal ondersteboven door deze film.'

Het verhaal volgt privédetective Alice, die naar een psychiatrisch ziekenhuis vertrekt om de dood van de zoon van haar cliënt te onderzoeken. Maar eenmaal daar, ontdekt de kijker dat Alice misschien niet zo betrouwbaar is als ze in eerste instantie leek. Deze elementen van mysterie en twijfel dragen bij aan de gespannen sfeer van de film en houden de kijker op het puntje van zijn stoel.

https://twitter.com/farahauthor/status/1673422441937268762

https://twitter.com/l0uishenri/status/1738889132594680200

Afbeelding: 'God's Crooked Lines', TMDB

Meer artikelen