Prime Video lanceert nieuw dramaserie 'The Baxters'

DDavid Meijer 29 maart 2024 12:18

Prime Video speelt in op het succes van Virgin River met de release van hun eigen dramaserie, 'The Baxters'. Deze serie, gebaseerd op de New York Times-bestseller Redemption, is nu te streamen op de dienst.

Eerste indruk van 'The Baxters'

Na het gigantische succes van 'Virgin River' op Netflix, heeft Prime Video vandaag hun eigen dramaserie gelanceerd genaamd 'The Baxters'. Dit is hun antwoord op het populaire genre en de serie is vanaf vandaag te zien op deze streamingdienst.

'The Baxters' volgt het leven van Elizabeth en John Baxter en hun vijf volwassen kinderen. De plot van de show gaat vooral over hun dochter Kari, die ontdekt dat haar man, professor Tim, een affaire heeft met een van zijn studenten. Kari vraagt haar broers en zussen om advies en begeleiding in deze moeilijke periode en krijgt ook steun van een oude vriend, Ryan, op wie ze begint te vallen.

Het vervolg van 'The Baxters'

De serie 'The Baxters' is gebaseerd op de New York Times-bestseller 'Redemption' van Karen Kingsbury en is al verzekerd van een vervolg. Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen, maar de serie is al groen licht gegeven voor nog twee vervolgseizoenen. Dit betekent dat kijkers zich kunnen verheugen op in totaal 34 afleveringen van dit meeslepende familiedrama.

Afbeelding: 'The Baxters', TMDB

Meer artikelen