'Pulse': De nieuwe ziekenhuisserie van Netflix door de maker van 'Lost' en 'Locke & Key'

KKees van den Berg 5 maart 2024 17:19

Netflix breidt haar aanbod uit met een nieuwe eigen ziekenhuisserie getiteld 'Pulse', gemaakt door Carlton Cuse, bekend van 'Lost' en 'Locke & Key'. In de serie speelt Justina Machado, bekend van 'Six Feet Under' en 'One Day at a Time', de hoofdrol.

Netflix kondigt nieuwe ziekenhuisserie 'Pulse' aan

Netflix is verder aan het uitbreiden en komt binnenkort met een gloednieuwe eigen productie. Na het succes van de populaire serie 'House', waarvan ze onlangs alle seizoenen hebben aangekocht, kondigt de streaminggigant een nieuwe serie aan: 'Pulse'. Deze ziekenhuisserie belooft een spannende toevoeging aan het al rijke aanbod van Netflix te worden.

Het verhaal rondom dokter Dani Simms

De serie 'Pulse' laat het leven en de uitdagingen zien van het personeel van Miami's drukste Level 1 Trauma Centrum. Een belangrijk personage in de serie is de jonge ER-dokter Dani Simms. Zij wordt onverwacht gepromoveerd tot chef co-assistenten, wat haar leven en relaties op zijn kop zet. Het belooft een serie vol medische noodgevallen en persoonlijke drama's te worden.

Bekende namen achter de serie 'Pulse'

De hoofdrolspeler van de serie 'Pulse' is niemand minder dan Justina Machado. Zij is bekend van haar rollen in series als 'Six Feet Under' en 'One Day at a Time'. De serie wordt gemaakt door Carlton Cuse, een bekende naam in de televisiewereld. Cuse is de drijvende kracht geweest achter succesvolle series als 'Lost', 'Tom Clancy's Jack Ryan' en 'Locke & Key'. Een combinatie die veelbelovend is voor 'Pulse'.

Ondanks de opwinding rondom de nieuwe serie 'Pulse' moeten fans nog even geduld hebben. Er is namelijk nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt door Netflix.

Afbeelding: 'Locke & Key', TMDB

Meer artikelen