'Ripley': de nieuwe sensationele thrillerserie op Netflix

KKees van den Berg 31 maart 2024 15:24

De gloednieuwe thrillerserie 'Ripley', gebaseerd op de bestseller van Patricia Highsmith, staat klaar om volgende week op Netflix te lanceren. Verwacht een complex verhaal van bedrog, fraude en moord, met sterke optredens van onder andere Sherlock-acteur Andrew Scott.

Lancering van 'Ripley' op Netflix

'Ripley', de serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Patricia Highsmith, is volgende week te zien op Netflix. Dit is een serie met veel 'buzz' en hoge verwachtingen, dus zorg dat je klaar zit om in te tunen.

Het duistere leven van Tom Ripley

Het verhaal van 'Ripley' volgt Tom Ripley, een oplichter die in het New York van de jaren '60 wordt ingehuurd door een rijke man om zijn zwervende zoon terug te halen uit Italië. Dit is het begin van een complex en duister pad vol bedrog, fraude en moord. Een fascinerend personage om te volgen in deze spannende serie.

De achtdelige serie is geregisseerd en geschreven door Steven Zaillian, bekend van 'The Girl with the Dragon Tattoo' en 'The Irishman'. De cast is net zo indrukwekkend, met Andrew Scott (bekend als Moriarty in 'Sherlock') en Dakota Fanning in de hoofdrollen. Een sterk team achter en voor de camera dat zorgt voor hoge verwachtingen.

Release op Netflix

'Ripley' maakt zijn debuut op Netflix op donderdag 4 april.

Meer artikelen