Rotterdamse komedie 'Ome Cor' verovert Netflix top 10

KKees van den Berg 4 maart 2024 09:35

De nieuwe Nederlandse komedie 'Ome Cor' maakt een stormachtige start op Netflix, waar de film meteen de top 10 bestormt. Deze hilarische film, met vele bekende Nederlanders in bijrollen, is een hit bij de abonnees van de streamingsdienst.

'Ome Cor' stormt de Netflix top 10 binnen

De film 'Ome Cor' draait om een Rotterdamse havenarbeider die in de problemen komt wanneer zijn fraude met arbeidsongeschiktheidsuitkering aan het licht komt. De film wordt zo massaal bekeken op Netflix dat het meteen de top 10 van de streamingdienst binnendringt. Heb jij deze film al gezien?

BN'ers in bijrollen en positieve reacties van kijkers

Verder valt de film op door de vele bijrollen die zijn ingevuld door bekende Nederlanders. De film wordt door kijkers beschreven als 'fantastisch leuk' en 'aandoenlijk', ondanks dat het verhaal in principe nergens over gaat. De kijkers lijken het echter geweldig te vinden om weer eens heerlijk te kunnen lachen.

Na de ontdekking van zijn fraude staat het leven van Ome Cor op z'n kop. Geen uitkering meer, uit huis gezet, ruzie met zijn dochter en zelfs een taakstraf. Het is de vraag of het Ome Cor zal lukken om zijn leven weer op de rails te krijgen.

Afbeelding: 'Ome Cor', TMDB

Meer artikelen