Sean Penn straalt in de nieuwe thriller 'Asphalt City'

RRoos Verhoeven 26 maart 2024 16:12

De langverwachte thriller 'Asphalt City', met Sean Penn als hoofdrolspeler, gaat deze week in première. De film belicht het gevaarlijke leven van paramedici door het verhaal van Ollie Cross en zijn mentor, Gene Rutkovsky.

Het gevaarlijke leven van paramedici

In de nieuwe thriller 'Asphalt City' krijgen we een indringend kijkje in het leven van paramedici. De jonge Ollie Cross, gespeeld door Tye Sheridan, staat onder de vleugels van de ervaren Gene Rutkovsky, vertolkt door Sean Penn. Samen worden ze geconfronteerd met levensbedreigende situaties, waarbij ze hun eigen leven op het spel zetten om dat van anderen te redden.

'Asphalt City' is het nieuwste project van regisseur Jean-Stéphane Sauvaire. Hij werkt samen met twee bekende gezichten uit Hollywood: Sean Penn en Tye Sheridan. Sheridan, die eerder te zien was in films als 'Ready Player One' en 'X-Men: Dark Phoenix', deelt het scherm met Penn, die de rol van zijn mentor op zich neemt.

'Asphalt City' binnenkort in de bioscoop

Het wachten is bijna voorbij: vanaf 28 maart kun je 'Asphalt City' in de bioscoop bekijken. De film met Sean Penn en Tye Sheridan in de hoofdrollen belooft een spannende thriller te worden die je niet wilt missen.

Afbeelding: 'Asphalt City', TMDB

Meer artikelen