'Silver Linings Playbook' met Bradley Cooper is een aanrader op Netflix

KKees van den Berg 6 april 2024 15:06

Silver Linings Playbook, een hartverwarmende film met Bradley Cooper en Jennifer Lawrence, heeft diepe indruk gemaakt op Netflix-kijkers. De film, die ook hoge scores behaalt op Rotten Tomatoes, wordt door velen aangeraden. Heb je deze parel al ontdekt?

Een Oscarwinnend duo op Netflix

Deze film, uitgebracht in 2012, laat Bradley Cooper en Jennifer Lawrence op hun best zien. Het tweetal speelt prachtig samen in dit romantische drama dat zowel ontroerend als humoristisch is. Silver Linings Playbook heeft niet alleen een Oscar in de wacht gesleept, maar wordt ook vol lof ontvangen door het Netflix-publiek. Het is een film die je niet wilt missen.

Pat Solatano: Een man met een missie

Bradley Cooper speelt de rol van Pat Solatano, een man die alles kwijt is geraakt: zijn huis, zijn baan en zijn vrouw. Na een verblijf van 8 maanden in een psychiatrische instelling, trekt hij weer in bij zijn ouders. Ondanks deze uitdagingen is Pat vastbesloten om zijn leven weer op de rails te krijgen en om weer positief in het leven te staan.

https://twitter.com/mellcrks/status/1774937484620886273

https://twitter.com/taymaisiebuzz/status/1774516622423621872

Pat's leven neemt een onverwachte wending wanneer hij Tiffany ontmoet, een mysterieus meisje met haar eigen problemen, gespeeld door Jennifer Lawrence. Hun ontmoeting voegt een nieuwe laag van complexiteit toe aan Pat's pogingen om zijn leven weer op te bouwen. Tiffany en Pat's dynamische relatie voegt een intrigerend element toe aan het verhaal van Silver Linings Playbook.

Afbeelding: 'Silver Linings Playbook', TMDB

Meer artikelen