Spaanse miniserie 'El Caso Asunta' nu te zien op Netflix

DDavid Meijer 26 april 2024 19:32

Netflix presenteert een nieuwe, aangrijpende miniserie El caso Asunta, gebaseerd op een schokkende vermissingszaak in Spanje. Laten we eens in detail bekijken waar deze serie over gaat en wie de hoofdrolspelers zijn.

El caso Asunta nu op Netflix

Met de lancering van de miniserie El caso Asunta duikt Netflix in een schokkende, waargebeurde vermissingszaak. Deze gloednieuwe Spaanse productie is vanaf vandaag beschikbaar op de streamingdienst en belooft de kijkers een intense kijkervaring te bieden.

De schokkende vermissingszaak

De zaak waar de serie over gaat dateert van 21 september 2013. De ouders Rosario Porto en Alfonso Basterra melden de vermissing van hun dochter Asunta. Haar lichaam wordt uren later gevonden naast een weg buiten Santiago de Compostela. In het daaropvolgende politieonderzoek vinden rechercheurs bewijs dat Rosario en Alfonso als verdachten aanwijst. Deze onthulling schokt het hele land.

Sterrencast en ervaren regisseur

De miniserie heeft een sterke cast. Tristán Ulloa, die je wellicht kent van Berlín en Warrior Nun, Javier Gutiérrez uit Bajocero en Candela Peña van Hierro spelen de hoofdrollen. De regisseur van de serie is Jacobo Martínez, bekend van zijn werk aan Velvet en Las chicas del cable.

Afbeelding: 'The Asunta Case', TMDB

Meer artikelen