Nieuwe Netflix-docu 'Secrets of the Neanderthals' verovert de top 10

RRoos Verhoeven 6 mei 2024 15:58

Na slechts een weekend op Netflix, heeft de nieuwe documentaire 'Secrets of the Neanderthals (2024)' al de top 10 best bekeken programma's bereikt. Kijkers prijzen de film als een fascinerende reis door het verleden.

Nieuwe Netflix-docu is een hit

Netflix heeft de afgelopen week een splinternieuwe documentaire gelanceerd, 'Secrets of the Neanderthals'. De film, die kijkers meeneemt op een historische reis, heeft al snel de top 10 van de streamingdienst bereikt. De reacties van de kijkers zijn lovend, ze beschrijven de film als een fascinerende en fenomenale kijkervaring.

De documentaire 'Secrets of the Neanderthals' werpt licht op de mysteries rondom de Neanderthalers, een uitgestorven mensensoort die nauw verwant is aan de moderne mens. Door gebruik te maken van historisch bewijs, wetenschappelijk onderzoek en unieke onthullingen, krijgen we een compleet nieuw perspectief op deze oude verwanten van de mens.

Van vooroordelen naar waardering voor Neanderthalers

'Secrets of the Neanderthals', verteld door de iconische Sir Patrick Stewart, neemt de kijkers mee op een reis van vooroordelen over Neanderthalers als inferieure wezens naar een waardering van hun complexiteit en creativiteit. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een baanbrekende ontdekking: het best bewaarde Neanderthaler skelet dat in meer dan een kwart eeuw is gevonden.

Afbeelding: 'Secrets of the Neanderthals', TMDB

Meer artikelen