'A Man in Full' is de nieuwe Netflix-hit van afgelopen weekend

RRoos Verhoeven 7 mei 2024 13:30

Ondanks de verdeelde meningen, heeft de nieuwe Netflix miniserie 'A Man in Full' in het eerste weekend al een derde plaats weten te veroveren in de top 10. Hoewel het niet als een meesterwerk wordt beschouwd, krijgt het wel lovende reacties.

Razendsnelle opmars van 'A Man in Full'

De nieuwste miniserie 'A Man in Full' heeft in het eerste weekend na de release al een derde plek in de top 10 van Netflix weten te veroveren. Ondanks dat de serie volgens sommigen geen meesterwerk is en de meningen hierover verdeeld zijn, is het een serie die massaal wordt bekeken. Jeff Daniels wordt vooral geprezen voor zijn geweldige acteerwerk.

'A Man in Full' volgt het verhaal van de Atlanta conglomeraatkoning, Charles Croker. Charles is een karakter met een overmatig ego en worstelt met de realiteit van zijn situatie. Hij bezit onder andere een 29.000 hectare grote plantage voor de kwarteljacht en een halfleeg kantoorgebouw met een flinke schuldenlast. Daarnaast moet hij ook nog eens omgaan met een veeleisende jonge tweede echtgenote.

https://twitter.com/TjerkH/status/1786143047937331619

Bedreiging voor Croker's imperium

Het verhaal neemt een wending wanneer Charlie Croker, de vastgoedmagnaat, plotseling het risico loopt failliet te gaan. Hierdoor raken politieke en zakelijke belangen verstrengeld en ziet Charlie zich genoodzaakt zijn imperium te verdedigen tegen degenen die profiteren van zijn naderende ondergang.

Afbeelding: 'A Man in Full', TMDB

Meer artikelen