Eerste blik op het emotionele Zweedse drama 'En del av dig' op Netflix

DDavid Meijer 6 mei 2024 18:12

Het Zweedse drama 'En del av dig' (2024) dat binnenkort op Netflix verschijnt, heeft zijn eerste trailer vrijgegeven. Deze aangrijpende film volgt de reis van een gebroken tiener op zoek naar haar plaats in de wereld.

Het verhaal en de personages

Het verhaal van 'En del av dig' draait om de jonge Agnes (gespeeld door Felicia Maxime) en haar oudere zus Julia (gespeeld door Zara Larsson), het schoolpopulaire meisje dat alles heeft waar Agnes naar verlangt: populariteit, de aandacht van elke feestganger en een relatie met Noel (gespeeld door Edvin Ryding). Wanneer een tragische gebeurtenis Agnes' leven op zijn kop zet, moet ze zichzelf opnieuw uitvinden. Een kans om alles te krijgen wat ze altijd heeft gewenst doemt op, maar tegen welke kosten?

De personages in 'En del av dig' worden levendig gebracht door Felicia Maxime, Edvin Ryding en de Zweedse zangeres Zara Larsson, bekend van het nummer 'Lush Life'. Maxime en Ryding zijn geen onbekenden van elkaar, ze hebben al eerder samengewerkt in de serie 'Young Royals' (2021–2024). Het Zweedse drama is geregisseerd door Sigge Eklund, die zijn unieke visie naar het scherm brengt.

Release datum op Netflix

Het emotionele drama 'En del av dig' maakt zijn debuut op Netflix op 31 mei.

Afbeelding: 'A Part of You', TMDB

Meer artikelen