Thriller 'Glass' krijgt positieve reacties en verovert Netflix

RRoos Verhoeven 3 april 2024 09:33

James McAvoy maakt opnieuw indruk met het vervolg op 'Split', de psychologische thriller 'Glass'. De film, die pas onlangs op Netflix verscheen, heeft nu al een toppositie in de Netflix top 10 veroverd. Laat je meeslepen door een duistere wereld vol superkrachten en intrigerende personages.

James McAvoy opnieuw succesvol in 'Glass'

'Glass', het vervolg op de populaire thriller 'Split', heeft binnen een week een plek in de Netflix top 10 veroverd. James McAvoy, bekend van zijn indrukwekkende acteerprestaties in 'Split', maakt opnieuw indruk in deze duistere psychologische thriller. De film valt zeer in de smaak bij de kijkers, die het als 'beestig goed' bestempelen.

In 'Glass' volgen we David Dunn, gespeeld door Bruce Willis. Dunn, een man die niet kapot te krijgen is, heeft samen met zijn zoon Joseph een team gevormd om lokale misdadigers aan te pakken. Ze komen in actie als er in het nieuws komt dat er opnieuw tienermeisjes zijn ontvoerd. Dit leidt tot een spannende zoektocht en uiteindelijk tot een confrontatie met 'the beast'.

https://twitter.com/igorcongedo74/status/1774865336170377400

https://twitter.com/sc_timmy1180/status/1774767243169083761

Een strijd tussen overtuiging en realiteit

Na de confrontatie worden David en 'the beast', het moordende karakter in Kevin (gespeeld door James McAvoy), samen opgepakt en naar een psychiatrische instelling gebracht. Hier bevindt zich ook Mr. Glass, oftewel Elijah Price, gespeeld door Samual L. Jackson. Dokter Ellie Staple, vertolkt door Sarah Paulson, tracht met therapie de mannen te overtuigen dat hun superkrachten logisch te verklaren zijn. Maar kunnen deze mannen wel overtuigd worden dat ze geen echte superhelden zijn?

Afbeelding: 'Glass', TMDB

Meer artikelen