Vertrouwde gezichten terug in seizoen 8 van 'Outlander'

RRoos Verhoeven 3 april 2024 11:57

Fans van de populaire serie 'Outlander' kunnen hun hart ophalen: bekende personages keren terug in het aankomende seizoen 8. Dit bevestigen de hoofdrolspelers in een video vanaf de set.

Opnames seizoen 8 'Outlander' in volle gang

Het is bevestigd dat de opnames van seizoen 8 van 'Outlander' momenteel in volle gang zijn. In een video vanaf de set bevestigen de hoofdrolspelers, Sam Heughan en Caitriona Balfe, dat twee geliefde personages terugkeren voor het nieuwe seizoen. Ze brengen Lauren Lyle en César Domboy in beeld, bekend van hun rollen als respectievelijk Marsali MacKimmie en Fergus Claudel Fraser in de serie.

https://www.instagram.com/outlander_starz/p/C5Oe0tQxN7_/

Terwijl de opnames voor seizoen 8 al flink vorderen, wachten de fans nog steeds op het tweede deel van het extra lange zevende seizoen. De makers hebben beloofd dat dit deel in november in première gaat. Het is duidelijk dat er veel om naar uit te kijken is voor de fans van 'Outlander'.

Laatste seizoen 'Outlander' pas in 2025

'Outlander'-fans zullen geduld moeten hebben: seizoen 8, tevens het laatste seizoen van de serie, zal pas in 2025 te zien zijn. In de tussentijd werken de makers aan een spin-off over de ouders van Jamie, getiteld 'Outlander: Blood of My Blood'. Ondanks het naderende einde van de serie, is er dus nog genoeg om naar uit te kijken.

Afbeelding: 'Outlander', TMDB

Meer artikelen