Zac Efron en John Cena schitteren in komediefilm Ricky Stanicky; eerste clip nu te bekijken

DDavid Meijer 4 maart 2024 11:52

Een eerste clip uit de komediefilm Ricky Stanicky, met Zac Efron en John Cena in de hoofdrollen, is nu te zien. Deze luchtige komedie volgt drie vrienden en hun fictieve vriend Ricky Stanicky. De film is vanaf volgende week te streamen op Prime Video.

Prime Video's nieuwe komediefilm

De grappige film Ricky Stanicky, met sterren als Zac Efron, John Cena en William H. Macy, komt volgende week uit op Prime Video. Na de trailer die eind januari is verschenen, krijgen we nu een voorproefje met de eerste clip van de film. Deze film belooft een humoristische tijd met deze drie vrienden en hun fictieve vriend Ricky Stanicky.

https://twitter.com/CinemabangCom/status/1763682121057554649

Het plot van Ricky Stanicky

De plot van Ricky Stanicky draait om drie vrienden die een fictieve vriend, Ricky Stanicky, creëren om te ontsnappen aan hun dagelijkse verantwoordelijkheden. Wanneer hun partners beginnen te twijfelen aan het bestaan van deze Ricky Stanicky, moeten de vrienden een acteur inhuren om zich uit de situatie te redden. Dit zorgt ongetwijfeld voor hilarische momenten.

Peter Farrelly, bekend van succesvolle films zoals Dumb & Dumber, Shallow Hal en de Oscar-winnende Green Book, is de regisseur van Ricky Stanicky. Hoewel Farrelly vooral bekend staat om zijn komedies, heeft hij ook ervaring met serieuzere thema's. Ricky Stanicky lijkt een mooie combinatie van beide te zijn.

Afbeelding: 'Ricky Stanicky', TMDB

Meer artikelen