Zin in meer Spaanse series na 'Entrevías'? Deze 5 Netflix-series mag je niet missen

KKees van den Berg 7 maart 2024 09:35

Als je hebt genoten van de Spaanse serie 'Entrevías' op Netflix, hebben we goed nieuws voor je. We hebben een lijst samengesteld van vijf spannende Spaanse series die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van 'Entrevías'. Ontdek de intrigerende verhalen van 'El silencio', 'El desorden que dejas', 'El cuerpo en llamas', 'Intimidad' en 'Vivir sin permiso'.

Het mysterie van Sergio Ciscar in 'El silencio'

'El silencio' neemt je mee in het duistere verhaal van Sergio Ciscar. Nadat hij zes jaar in de gevangenis heeft doorgebracht voor de moord op zijn ouders, wordt hij vrijgelaten. Tijdens zijn gevangenisstraf heeft Sergio nooit een woord gesproken over zijn daden, wat leidt tot veel onbeantwoorde vragen. Zal hij een bedreiging vormen voor de samenleving?

Ontdek het geheim in 'El desorden que dejas'

'El desorden que dejas' vertelt het verhaal van Raquel, een jonge literatuurdocente die besluit haar huwelijk een tweede kans te geven door te verhuizen naar de geboortestad van haar man. Maar snel ontdekt ze een geheim dat ze niet kan negeren. De serie neemt je mee op haar zoektocht naar de waarheid.

Gedurfde onthullingen in 'El cuerpo en llamas'

In 'El cuerpo en llamas' wordt een schokkende ontdekking gedaan. Het verkoolde lichaam van een man wordt gevonden in een auto, wat leidt tot een grootschalig onderzoek. Wat ze ontdekken, is een web van giftige relaties, bedrog en gewelddadige geheimen. Deze serie houdt je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

'Intimidad': Politieke schandalen en privéleven

'Intimidad' belicht het leven van een politicus met een schijnbaar perfecte toekomst, totdat een sekstape wordt gelekt. De serie onderzoekt de consequenties van de lek en de dunne lijn tussen publiekelijk en privéleven. Bereid je voor op een diepgaande blik in de wereld van politiek en schandalen.

Machtsstrijd en verraad in 'Vivir sin permiso'

In 'Vivir sin permiso' maak je kennis met drugsbaron Nemo Bandeira. Na te horen dat hij Alzheimer heeft, begint hij na te denken over wie zijn imperium moet overnemen. Maar terwijl hij zijn opties overweegt, smeedt zijn rechterhand een plan om hem te overmeesteren. Een spannende serie vol intriges en verraad.

Meer artikelen