Adam Sandler zet mooie prestatie neer in Netflix's 'Spaceman'

DDavid Meijer 4 maart 2024 14:25

Adam Sandler straalt in de nieuwe Netflix Original, 'Spaceman'. Ondanks gemengde reacties op de film zelf, lijkt Sandler's intense en emotionele prestatie indruk te maken op het publiek.

Adam Sandler schittert in Spaceman

De nieuwste Netflix Original, 'Spaceman', heeft gemengde reacties gekregen van zowel critici als kijkers, met een Rotten Tomatoes score van respectievelijk 57% en 76%. Echter, één ding is zeker - Adam Sandler's diepgaande vertolking wordt breed gewaardeerd. Hij bewijst dat hij veel meer kan dan alleen komedie, en velen vragen dan ook om 'meer van dit'.

Intrigerende plot van Spaceman

Spaceman vertelt het verhaal van een Tsjechische weesjongen die opgroeit tot de eerste astronaut van het land. Hij wordt belast met een eenzame missie naar Venus, waar hij een reusachtige, mogelijk imaginaire buitenaardse spin ontdekt. Dit zorgt voor een aangrijpende, meditatieve, en diep emotionele reis.

Tijdens zijn eenzame reis door de ruimte ontdekt Jakub (gespeeld door Sandler) dat hij wordt vergezeld door een bijzonder buitenaards wezen genaamd Hanuš, ingesproken door Paul Dano. Samen proberen ze te ontdekken wat er mis is gegaan, voordat het te laat is.

Afbeelding: 'Spaceman', TMDB

Meer artikelen