Alles over Bridgerton seizoen 3 op Netflix

RRoos Verhoeven 13 april 2024 09:27

Netflix heeft de eerste trailer voor het derde seizoen van de hitserie 'Bridgerton' uitgebracht, waarin Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) besluiten om vrienden te blijven. Ontdek wat de nieuwe afleveringen in petto hebben.

Penelope Featherington: Een verhaal van onbeantwoorde liefde

In het derde seizoen van 'Bridgerton' verschuift de focus naar Penelope Featherington, vertolkt door Nicola Coughlan. Ze heeft haar lang bestaande verliefdheid op Colin Bridgerton, gespeeld door Luke Newton, opzij gezet. De oorzaak van deze hartverscheurende beslissing waren zijn kleinerende opmerkingen over haar in het vorige seizoen. Met deze plotwending krijgen we een nieuw perspectief op de dynamiek tussen de personages in de serie.

Penelope, die verlangt naar onafhankelijkheid en de wereld buiten haar huis, is op zoek naar een echtgenoot om haar te helpen deze stap te zetten. Een verrassende bondgenoot in haar zoektocht is Colin Bridgerton, met wie ze nu heeft besloten vrienden te zijn. Deze nieuwe vriendschap belooft spannende wendingen en interessante ontwikkelingen in het komende seizoen.

Release Bridgerton seizoen 3 Netflix

Het eerste deel komt uit op 16 mei, terwijl het tweede deel volgt op 13 juni.

Afbeelding: 'Bridgerton', TMDB

Meer artikelen