Alles over seizoen 2 van 'Fallout' op Amazon Prime Video

RRoos Verhoeven 17 april 2024 09:31

Het tweede seizoen van de populaire TV serie 'Fallout' zou wel eens verrassingen op kunnen leveren. De makers hinten naar formidabele monsters en een nieuwe locatie, die zowel fans als nieuwe kijkers op het puntje van hun stoel zou kunnen houden.

Mogelijk een tweede seizoen 'Fallout'

Na een succesvol debuutseizoen van 'Fallout' laten de makers Jonathan Nolan en Graham Wagner doorschemeren dat er misschien wel een tweede seizoen aan zit te komen. Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, is het duidelijk dat ze enthousiast zijn over het idee en een visie hebben voor wat er zou kunnen komen. Met de hoge kijkcijfers van het eerste weekend, lijkt een vervolg een kwestie van tijd.

Verschijning van bekende monsters

In de laatste aflevering van het eerste seizoen krijgen we een glimp van een Deathclaw in de woestijn. Deze monsters, die bekend staan als enkele van de meest angstaanjagende en moeilijk te verslaan uit de Fallout-games, lijken een rol te gaan spelen in het volgende seizoen. Volgens de makers is dit een 'monumentaal stuk' dat ze in seizoen 2 willen behandelen, als een toevoeging aan de 'world-building' die ze in seizoen 1 gerealiseerd hebben.

Nieuwe locatie voor seizoen 2

Naast de monsters, hinten de makers ook naar een nieuwe locatie voor een toekomstig seizoen. In de laatste scène van het eerste seizoen wordt New Vegas getoond, een locatie waar met name maker Nolan graag dieper op in zou willen gaan. Hoewel het nog niet bevestigd is, is de kans groot dat deze locatie een grote rol gaat spelen in het volgende seizoen.

Het eerste seizoen van Fallout, gebaseerd op de gelijknamige games, is nu te zien. De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, ongeveer 200 jaar na een grote nucleaire oorlog. Boven en onder de grond zijn er hele gemeenschappen gevormd die te maken hebben met enorme hoeveelheden straling. Ondergronds, in zogenaamde vaults, hoopt men ooit de aarde opnieuw te kunnen koloniseren. Maar als mensen van boven een vault binnen dringen, verandert het leven van hoofdpersoon Lucy voorgoed...

Afbeelding: 'Fallout', TMDB

Meer artikelen