Bejubelde serie 'The Bear' verzekerd van seizoen 4

KKees van den Berg 15 maart 2024 11:43

Terwijl de opnames van het derde seizoen van 'The Bear' nog in volle gang zijn, wordt stilletjes bevestigd dat er ook een vierde seizoen onderweg is. De succesvolle serie heeft zijn voortbestaan al veiliggesteld.

Vierde seizoen 'The Bear' aangekondigd

Het is al zeker: de populaire serie 'The Bear' krijgt een vierde seizoen. Dit nieuws komt terwijl de opnames voor het derde seizoen nog in volle gang zijn. Het is opvallend dat het vierde seizoen zo vroegtijdig wordt aangekondigd, wat onderstreept hoe succesvol de serie is. De Amerikaanse zender FX, die de serie uitzendt, heeft dit nieuws stilletjes bekendgemaakt.

Korte samenvatting van 'The Bear'

'The Bear' vertelt het verhaal van Carmy, een jonge chef-kok die werkt in de wereld van fine dining. Na een tragische gebeurtenis in zijn familie, keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen. In de tweede serie zagen we hoe Carmy de zaak transformeerde in een luxe eetgelegenheid, terwijl hij ook een romantische relatie probeert te onderhouden. Ondertussen vinden de andere keukenmedewerkers diepere betekenis in hun werk.

Prijzenregen voor 'The Bear'

Het succes van 'The Bear' wordt niet alleen gemeten aan de populariteit bij het publiek, maar ook aan de erkenning van de industrie. De eerste twee seizoenen werden overladen met prijzen. Onder de winnaars waren Jeremy Allen White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach, die Emmy's wonnen voor hun rollen. Ook de maker van de serie, Christopher Storer, won meerdere prijzen, waaronder die voor beste komedieserie en beste regie en script voor het eerste seizoen. Daarnaast wonnen White en Edebiri ook Golden Globes en SAG Awards voor hun prestaties in het tweede seizoen.

Releasedatum 'The Bear' seizoen 3 op Disney+

Fans van 'The Bear' zullen nog even geduld moeten hebben: het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van de serie op Disney+ zal verschijnen.

Afbeelding: 'The Bear', TMDB

Meer artikelen