Brooke Shields schittert in nieuwe romantische Netflix-film 'Mother of the Bride'

KKees van den Berg 9 mei 2024 14:22

De gloednieuwe romantische film 'Mother of the Bride', met in de hoofdrollen Brooke Shields en Miranda Cosgrove, is vanaf vandaag te zien op Netflix. De film gaat over Lana, wiens dochter thuis komt met verrassend nieuws: ze gaat trouwen met de zoon van Lana's ex-geliefde.

Brooke Shields in nieuwe Netflix-film

De bekende actrice Brooke Shields, bekend van romantische films als 'Un amore americano' en 'A Castle for Christmas', deelt het scherm met iCarly-ster Miranda Cosgrove in de nieuwe romantische film 'Mother of the Bride'. De film is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix en belooft een liefdesverhaal vol verrassingen en spanning.

Een verrassend huwelijksaankondiging

Het verhaal van de film draait om Lana, wiens dochter Emma na een jaar in Londen terugkeert met groot nieuws: ze gaat trouwen. Tot overmaat van ramp blijkt haar aanstaande echtgenoot de zoon te zijn van de man die Lana's hart jaren geleden brak. Het belooft een emotionele rollercoaster te worden voor zowel Lana als Emma.

Naast Shields en Cosgrove bestaat de cast van de film uit bekende namen als Benjamin Bratt van 'Law & Order' en Chad Michael Murray uit 'A Cinderella Story'. Hun aanwezigheid voegt een extra dimensie toe aan deze veelbelovende romantische film.

Afbeelding: 'Mother of the Bride', TMDB

Meer artikelen