Chris Hemsworth schittert als Dementus in de nieuwe trailer van 'Furiosa: A Mad Max Saga'

RRoos Verhoeven 20 maart 2024 18:14

Een nieuwe trailer voor 'Furiosa: A Mad Max Saga' is gelanceerd, waarin we Chris Hemsworth zien in de rol van Dementus. De film, een vervolg op 'Mad Max: Fury Road' uit 2015, introduceert een nieuwe cast en belooft een opwindend post-apocalyptisch avontuur te zijn.

Chris Hemsworth als Dementus

Chris Hemsworth, bekend van zijn rol als Thor in de Marvel Cinematic Universe, stapt in de post-apocalyptische wereld van Mad Max als Dementus. De nieuwe film, 'Furiosa: A Mad Max Saga', is een vervolg op 'Mad Max: Fury Road', de film uit 2015 die enorm populair was bij het publiek en de critici. De gloednieuwe trailer geeft fans een voorproefje van wat ze kunnen verwachten van de nieuwe cast en Hemsworth's rol als Dementus.

Het emotionele verhaal van Furiosa

Het verhaal van 'Furiosa: A Mad Max Saga' draait om het personage Furiosa, dat gespeeld wordt door de ster van The Queen's Gambit. Furiosa wordt weggehaald bij haar familie uit de Green Place of Many Mothers, 45 jaar na de val. Ze besteedt de rest van haar leven aan de poging om weer thuis te komen. Dit belooft een emotioneel en spannend verhaal te worden in de post-apocalyptische setting van de film.

Taylor-Joy neemt het stokje over

In de originele 'Mad Max: Fury Road' werd Furiosa gespeeld door Charlize Theron. In deze nieuwe film is de rol overgenomen door Taylor-Joy, die we kennen van de hitserie 'The Queen's Gambit'. Regisseur Miller heeft bewust gekozen voor een jongere actrice om zo te besparen op dure verjongingstechnieken. Het zal interessant zijn om te zien hoe Taylor-Joy deze sterke vrouw in de apocalyptische wereld tot leven brengt.

'Furiosa: A Mad Max Saga' draait vanaf donderdag 23 mei in de bioscoop. Dit is de kans om Chris Hemsworth en de rest van de cast in actie te zien in deze post-apocalyptische wereld. Een film die in ieder geval wij niet willen missen.

Afbeelding: 'Furiosa: A Mad Max Saga', TMDB

Meer artikelen