Christian Bale's Oscarwinnende film 'Ford v Ferrari' nu op Netflix

RRoos Verhoeven 15 maart 2024 18:03

Vanaf vandaag is de Oscarwinnende film 'Ford v Ferrari' met Christian Bale en Matt Damon te bekijken op Netflix. De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt over een historische autowedstrijd.

Ford v Ferrari debuteert op Netflix

De film 'Ford v Ferrari', met in de hoofdrollen Christian Bale en Matt Damon, is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix. Deze waargebeurde film, die in 2020 twee Oscars won, biedt een spannend en ontroerend kijkje in de wereld van de autosport. Matt Damon speelt auto-ontwerper Carroll Shelby, terwijl Christian Bale de rol van autocoureur Ken Miles op zich neemt.

Ford versus Ferrari in historische race

'Ford v Ferrari' vertelt het roemruchte verhaal van de Ford Motor Company die de strijd aangaat met het oppermachtige raceteam van Enzo Ferrari. De film focust op de intensieve samenwerking tussen auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale) om een raceauto te bouwen die de Ferrari's kan verslaan in de 24-uur race van Le Mans in 1966.

Sterrencast onder regie van James Mangold

Naast de sterke vertolkingen van Matt Damon en Christian Bale, schitteren ook Jon Bernthal, Caitriona Balfe en Josh Lucas in deze film. James Mangold, de regisseur achter 'Logan' (2017) en de aankomende 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' (2023), heeft de leiding over deze indrukwekkende productie. Caitriona Balfe, bekend van de serie 'Outlander', speelt een van de belangrijkste rollen in de film.

Afbeelding: 'Ford v Ferrari', TMDB

Meer artikelen