DC Studios onthult verrassende nieuwe film voor 2024

RRoos Verhoeven 15 april 2024 18:23

DC Studios heeft fans verrast met de aankondiging van hun volgende filmproject voor 2024. In plaats van de verwachte Superman-film, onthulde studio-president James Gunn dat de volgende grote onderneming een documentaire zou zijn, die zich richt op het leven van Christopher Reeve, de acteur die Superman speelde in de originele film uit 1978.

Super/Man: het volgende grote project

Tijdens de presentatie van Warner Bros. op CinemaCon 2024 kondigde Peter Safran, co-leider van DC Studios, de volgende bioscooprelease van DC aan: Super/Man: The Christopher Reeve Story. Deze documentaire volgt het inspirerende en tragische leven van de overleden Christopher Reeve, die Superman speelde in de originele film uit 1978.

Het leven van Christopher Reeve onder de loep

De documentaire belicht het leven van Christopher Reeve, zijn tijd als Superman en de impact die een tragisch paardrijongeluk in 1995 op zijn leven had. De documentaire, geregisseerd door Ian Bonhote en Peter Ettedgui, zal in september 2024 worden uitgebracht en bevat nooit eerder vertoonde huisfilms en archiefmateriaal dat het monumentale leven van Reeves documenteert.

Hoewel de nieuwe Superman-film van James Gunn niet langer 'Legacy' in de titel heeft, zal de nadruk op Super/Man op passende wijze het nalatenschap van het personage in de schijnwerpers plaatsen voorafgaand aan de Superman van 2025. De documentaire zal hopelijk een betere indruk achterlaten bij de fans dan de controversiële postume cameo van Christopher Reeve in The Flash.

Naast de aankomende films heeft DC Studios ook enkele televisieprojecten in de pijplijn, waaronder het geanimeerde Creature Commandos-project en Peacemaker Seizoen 2, die net in productie is gegaan. Met al deze aankomende projecten, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor DC Comics-fans.

Meer artikelen