De band tussen Lucy Gray en President Coin in 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes'

DDavid Meijer 18 november 2023 16:37

In de wereld van 'The Hunger Games' speculeren fans over de mogelijke connectie tussen Lucy Gray en President Coin. Regisseur Francis Lawrence bespreekt deze theorieën en geeft enige inzichten.

Fantheorieën over Lucy Gray's connecties

Het is geen geheim dat fans van 'The Hunger Games' graag speculeren over de verbanden tussen de personages. Een van de meest populaire theorieën suggereert dat Lucy Gray Baird, een personage uit 'The Ballad of Songbirds & Snakes', mogelijk een familielid is van Katniss Everdeen of President Coin. Hoewel regisseur Francis Lawrence aangeeft dat Lucy Gray waarschijnlijk geen connectie heeft met Coin, sluit hij een mogelijk verband niet volledig uit.

Bekijk hier de trailer van 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes':

Volgens Francis Lawrence is er een ander personage in 'The Ballad of Songbirds & Snakes' dat vermoedelijk een bloedlijn deelt met Katniss. Hij noemt Maude Ivory, een bandgenoot en nichtje van Lucy Gray, als mogelijke voorouder. Hoewel Lawrence niet volledig zeker is van deze bewering, geeft hij aan dat het aannemelijk is dat Maude Ivory een voorouder is van Katniss.

Lucy Gray als mogelijk familielid van President Coin

Ondanks de speculaties van fans, geeft Lawrence aan dat het onwaarschijnlijk is dat Lucy Gray en President Coin hetzelfde personage zijn. Gezien hun leeftijdsverschil in de films zou dit niet logisch zijn. Echter, dit betekent niet dat de twee geen familie van elkaar kunnen zijn. Lucy Gray zou bijvoorbeeld de moeder of een ander familielid van President Coin kunnen zijn.

Het mysterieuze einde van Lucy Gray

Aan het einde van 'The Ballad of Songbirds & Snakes' laat Lucy Gray's lot fans in het ongewisse. Na een ruzie met Snow verdwijnt ze en wordt ze nooit meer gezien, althans niet als Lucy Gray. Dit mysterieuze einde heeft fans van de franchise alleen maar meer geïntrigeerd, en heeft geleid tot diverse theorieën over wat er met haar kan zijn gebeurd.

Afbeelding: 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes', TMDb

Meer artikelen