De Noorse Netflix-hit: 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes' overtreft verwachtingen

KKees van den Berg 5 maart 2024 09:25

Netflix's unieke Noorse thrillerserie 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes' scoort hoog bij de fans. Met een Rotten Tomatoes score van 84%, wordt deze serie met zijn mix van lichte horror, donkere humor en uitstekende muziek, een absolute aanrader genoemd.

Noorse serie scoort hoog op Rotten Tomatoes

De Noorse serie 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes', nu te zien op Netflix, is met open armen ontvangen door fans van Scandinavische films en series. De serie heeft een indrukwekkende scoringspercentage van 84% op Rotten Tomatoes, wat bewijst dat het een absolute must-see is. Met zijn blend van lichte 'horror', donkere humor, en een uitblinkende soundtrack, heeft 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes' zijn plekje in het hart van de kijkers veroverd.

Een onverwacht ontwaken uit de dood

Het verhaal van 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes' draait om Live Hallangen. Ze wordt dood gevonden en op de autopsietafel gelegd, maar tot ieders verbazing wordt ze uren later wakker. Wat nog verbazingwekkender is, is dat ze ontdekt dat ze is veranderd in een vampier. Dit ontwaken uit de dood en de realisatie van haar nieuwe leven als vampier zorgen voor een spannend en intrigerend plot.

Eenmaal wakker en als vampier, zorgt Live voor een mysterieuze toename in het sterftecijfer in haar stad. Dit ongewone fenomeen trekt al snel de aandacht en het is slechts een kwestie van tijd voordat Live's nieuwe 'leven' niet langer ongemerkt kan blijven. De plot twist van een stijgend sterftecijfer door het toedoen van een lokale vampier zorgt voor extra spanning in deze intrigerende serie.

Afbeelding: 'Post Mortem: No One Dies in Skarnes', TMDB

Meer artikelen