De veelgeprezen horrorserie 'From' maakt binnenkort zijn debuut op Netflix

DDavid Meijer 18 maart 2024 17:32

De hoog aangeschreven horrorserie 'From' stoomt zich klaar om de Nederlandse kijkers te gaan vermaken binnenkort. Met een indrukwekkende score van 94% op Rotten Tomatoes, heeft Netflix de rechten bemachtigd om deze angstaanjagende serie in Nederland uit te zenden.

Netflix scoort de rechten van 'From'

De serie 'From', die zich heeft bewezen met een indrukwekkende score van 94% op de beoordelingssite Rotten Tomatoes, zal binnenkort de Nederlandse schermen veroveren. Netflix heeft de rechten van deze horrorserie op de kop getikt, wat betekent dat horrorliefhebbers in Nederland zich kunnen opmaken voor een angstaanjagende traktatie.

Het nachtmerrie-achtige plot van 'From'

Het plot van de serie is ronduit huiveringwekkend en houdt de kijkers op het puntje van hun stoel. Het vertelt het verhaal van een beangstigend stadje in Midden-Amerika dat nietsvermoedende bezoekers in de val lokt. Om het allemaal nog engstiger te maken, komen er verschrikkelijke wezens tevoorschijn zodra de zon ondergaat...

'From' heeft een sterrencast met Harold Perrineau in de hoofdrol, die we kennen van zijn sterke optredens in films als '28 Weeks Later' en de serie 'The Rookie'. Met bijrollen van Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey en David Alpay, kan de kijker een reeks van hoogstaande acteerprestaties verwachten.

Releasedatum van 'From' op Netflix

Zet de popcorn maar alvast klaar, want 'From' is dus vanaf 1 april te zien op Netflix.

Meer artikelen